NIEUWSBRIEF

Inhoud :

Lunch (eat-in or take out)
Assortiment
Vegan meetups
31 oktober
Vegfest
African dinner

Lunch (eat-in or take out)
Tussen 11.30 en 16.00uur (op zaterdag en zondag tot 17.00 uur) kunt u bij ons terecht voor lunch. U hoeft hiervoor alleen te reserveren als u met 4 of meer personen komt.
Standaard hebben wij de Dutch Weed Burger, Tosti, Soep en belegde broodjes met daarnaast nog een wisselend gerecht.
Heeft u niet veel tijd bel ons dan gerust een half uur van te voren uw bestelling door en wij zorgen dat het klaarstaat als u komt.

Assortiment
Ons assortiment breidt zich steeds verder uit.
Naast het gebak dat dagelijks vers gebakken wordt in onze eigen bakkerij hebben wij een assortiment Vegan bijproducten zoals kaas, soep, mayonaise, omelet mix e.d.
Verder verkopen wij (Vegan) kookboeken, het glossymagazine Vegan-good-life, Witte lupine van Powerpeul, ambachtelijke kaasjes van Charly, en binnenkort ook de verzorgingsproducten van Lekker in een Potje.

Vegan Meetups
Op zaterdag 10 en zaterdag 18 oktober zijn er Vegan Meetups in de winkel.
De winkel is op beide dagen geopend, het is alleen niet mogelijk om te lunchen of koffie/thee te komen drinken. Er kunnen ook geen reserveringen voor deze dagen gemaakt worden.
31 oktober
Zaterdag 31 oktober is het Halloween. Dat wordt op de Nieuwe Binnenweg uitgebreid gevierd en gecombineerd met de jaarlijks terugkerende Foodroute. U kunt hiervoor strippenkaarten kopen bij de deelnemende winkeliers en hiermee voor € 2,- diverse kleine gerechtjes en presentjes kopen.
Tevens is er die dag een braderie in de straat.

Vegfest
1 november World Vegan Day. Op die dag vindt er een evenement plaats in de Jaarbeurs Utrecht : Vegfest.
Behalve voor ons Heavenly gebak kunt u ook bij ons terecht voor informatie en voorlichting over Happy Cow.
Heeft u speciale wensen of wilt u zeker weten dat uw lievelingscupcake of taart er nog is als u langskomt? Geef dit dan op tijd aan ons door en wij nemen uw bestelling mee naar Utrecht.
De winkel is op deze zondag gesloten.

African Dinner
In samenwerking met Mama Olave’s Kitchen organiseert Heavenly Cupcakes op zondag 8 november een 3-gangen authentiek Vegan Afrikaans dinner. De keuken zal geïnspireerd zijn op de Burundese keuken, maar dan uiteraard 100% plantaardig.
Inloop om 18.30 uur, om 19.00 uur wordt het voorgerecht geserveerd.
Er is plaats voor maximaal 20 personen.
Kosten € 25,- per persoon, inclusief welkomstdrankje.
N.B. : uw reservering is pas definitief na betaling. Het bedrag kan overgemaakt worden op rekening nr. NL74 ABNA 0445110597, t.n.v. Heavenly Cupcakes.
Reserveren kan telefonisch, via de mail, via Facebook en in de winkel.