Bestellen

Bestellingen

Gebak

op maat

Naast ons standaard assortiment is het mogelijk om cupcakes en taarten volledig naar wens aan te passen. Wil je bijvoorbeeld je eigen logo gebruiken, of heb je bepaalde kleuren, smaken of een thema in je hoofd? Bij Heavenly Cupcakes brengen we je ideeën tot leven!

Ontdek de mogelijkheden

hulk

 

bloem

Huwelijk

bruidsgebak

Het juiste gebak voor de juiste prijs kiezen kan lastig zijn. Daarom is het mogelijk om een afspraak maken voor een consult en/of proeverij. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen antwoord te vinden op uw vragen.

Meer informatie

Op Maat

Op Maat

bruidsgebak

Gaat u trouwen maar weet u nog niet wat voor smaak taart/cupcakes u wilt?  Wij maken speciaal hiervoor Proefdoosjes. Hierin zitten diverse smaken taart en of cupcakes. U haalt dit doosje bij ons in de winkel op en kunt thuis op het gemak proeven. Daarna kunt u ons een mail sturen, liefst met foto’s van uw ideeen hoe de taart eruit moet gaan zien, de smaak of smaken taart die u wilt, voor hoeveel personen het gebak moet worden,  uiteraard de datum van de  bruiloft is en of  het gebak opgehaald  of bezorgd moet worden. (Wij bezorgen alleen in de regio Rotterdam).

Dit proefdoosje is bedoeld voor het bruidspaar, dus voor 2 personen.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw mailtje krijgt u van ons een vrijblijvende offerte gemaild.

Het proefdoosje kost €  15,-. Als u uw bruidsgebak door ons laat verzorgen krijgt u hiervan  € 5,- retour, dit wordt in mindering gebracht op de factuur.

Gebak op maat

Bestellingen moeten 3-5 werkdagen van te voren worden geplaatst, afhankelijk van de grootte en decoraties. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of kom langs in de winkel voor een exactere tijds- en prijsindicatie.

Untitled-3

Prijzen