Bestellen

Bestellingen

April 2020 update: we nemen tijdelijk geen bestellingen op maat aan, sorry voor het ongemak! Als je vegan gebak uit ons standaard assortiment wil bestellen kan dat via onze online bestelpagina.

Gebak op maat

Naast ons standaard assortiment is het mogelijk om cupcakes en taarten volledig naar wens aan te passen. Wil je bijvoorbeeld je eigen logo gebruiken, of heb je bepaalde kleuren, smaken of een thema in je hoofd? Bij Heavenly Cupcakes brengen we je ideeën tot leven!

Neem contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken voor custom vegan cupcakes of een vegan taart naar wens.

Let op, plaats je bestelling altijd 3 werkdagen van te voren zodat wij genoeg tijd hebben om er iets moois van te maken!

Al ons gebak wordt versierd met vegan frosting of chocolade ganache, wij maken dus geen gebruik van fondant of marsepein.

Custom Vegan Cupcakes

Prijzen

bruidsgebak

Wil je voor je bruiloft kiezen voor vegan gebak, maar weet je nog niet precies hoe je hier invulling aan kan geven? Kom dan bij ons langs voor een Vegan Proefdoosje. Dit doosje is zelf samen te stellen met verschillende smaken taart en/of cupcakes, zodat je thuis uitgebreid kunt proeven wat de mogelijkheden zijn voor vegan bruidsgebak.

Vegan Proefdoosjes voor twee personen zijn €15 per stuk. Als je na het proeven ervoor kiest om jouw vegan bruidsgebak door ons laat verzorgen wordt er €5 in mindering gebracht op de totaalprijs.

Een proefdoosje met vegan bruidsgebak dient 3 werkdagen van te voren besteld te worden.

Lunchpakketten

Lunchen on the go en geen zin om zelf iets te maken? Of zoek je een makkelijk manier om lunch te serveren aan een grote groep? Bestel dan nu bij ons een vegan lunchpakket!

Het vegan lunchpakket bestaat uit :
1 croissant met kaas
1 ciabatta gezond
1 flesje sap
1 stuk fruit
1 x iets lekkers (bijv. een vegan koek, cinnamon roll of mini cupcake.)

Het lunchpakket kost € 15 met een minimum afname van 5 stuks.  Bezorgen is mogelijk binnen Rotterdam tussen 08.30 en 09.30 uur, bezorgkosten €15.

Kerstpakketten

Ben je op zoek naar een sustainable alternatief voor het traditionele kerstpakket gevuld met dierlijke producten? Bestel dan nu bij ons een vegan kerstpakket! Gevuld met vegan gebak, hartige snacks en andere duurzame producten, en verpakt in gerecycled materiaal voor een kleine ecologische voetafdruk.

Een vegan kerstpakket is al te bestellen vanaf €15.

Bij het samenstellen van de inhoud houden we rekening met jouw wensen en ideeën. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vegan kerstpakket te bestellen!