Bestellen

Bestellingen

Gebak

op maat

Naast ons standaard assortiment is het mogelijk om cupcakes en taarten volledig naar wens aan te passen. Wil je bijvoorbeeld je eigen logo gebruiken, of heb je bepaalde kleuren, smaken of een thema in je hoofd? Bij Heavenly Cupcakes brengen we je ideeën tot leven!

Ontdek de mogelijkheden

hulk

 

bloem

Huwelijk

bruidsgebak

Het juiste gebak voor de juiste prijs kiezen kan lastig zijn. Daarom is het mogelijk om een afspraak maken voor een consult en/of proeverij. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen antwoord te vinden op uw vragen.

Meer informatie

Op Maat

Op Maat

Proeverij bruiloft

Tijdens een proeverij laten wij u verschillende soorten taart en cupcakes proeven, onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook worden de wensen van het bruidspaar besproken, denk hierbij aan de smaak, hoeveelheid, cupcakes en/of bruidstaart, snoeptafel, geschenkjes om aan uw gasten te geven, presentatie, thema, kleuren etc.

De proeverij is bedoeld voor het bruidspaar, dus voor 2 personen.

Wij plannen deze proeverij op de eerste zaterdag van de maand en het duurt ongeveer 1 uur.

Binnen 10 werkdagen na een consult of proeverij krijgt u van ons een vrijblijvende offerte gemaild.

Een proeverij kost € 28,-. Als u ons uw bruidsgebak laat verzorgen wordt 50 % hiervan in mindering gebracht op de definitieve factuur.

Gebak op maat

Bestellingen moeten 3-5 werkdagen van te voren worden geplaatst, afhankelijk van de grootte en decoraties. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of kom langs in de winkel voor een exactere tijds- en prijsindicatie.

Untitled-3

Prijzen