Bestellen

Bestellingen

Naast ons standaard assortiment is het mogelijk om cupcakes en taarten volledig naar wens aan te passen. Wil je bijvoorbeeld je eigen logo gebruiken, of heb je bepaalde kleuren, smaken of een thema in je hoofd? Bij Heavenly Cupcakes brengen we je ideeën tot leven!

bruidsgebak

Gaat u trouwen maar weet u nog niet wat voor smaak taart/cupcakes u wilt?  Wij maken speciaal hiervoor Proefdoosjes. Hierin zitten diverse smaken taart en of cupcakes. U haalt dit doosje bij ons in de winkel op en kunt thuis op het gemak proeven. Daarna kunt u ons een mail sturen, liefst met foto’s van uw ideeen hoe de taart eruit moet gaan zien, de smaak of smaken taart die u wilt, voor hoeveel personen het gebak moet worden,  uiteraard de datum van de  bruiloft is en of  het gebak opgehaald  of bezorgd moet worden. (Wij bezorgen alleen in de regio Rotterdam).

Dit proefdoosje is bedoeld voor het bruidspaar, dus voor 2 personen.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw mailtje krijgt u van ons een vrijblijvende offerte gemaild.

Het proefdoosje kost €  15,-. Als u uw bruidsgebak door ons laat verzorgen krijgt u hiervan  € 5,- retour, dit wordt in mindering gebracht op de factuur.

Gebak op maat

Bestellingen moeten 3-5 werkdagen van te voren worden geplaatst, afhankelijk van de grootte en decoraties. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of kom langs in de winkel voor een exactere tijds- en prijsindicatie.

Wij werken niet met fondant of marsepein. Wel maken wij op verzoek gebruik van vers fruit en verse bloemen. Meerprijs van vers fruit en verse bloemen is afhankelijk van de dagprijs van fruit en bloemen.

Prijzen

Lunchpakketten

Lunchen on the go en geen zin om zelf iets te maken? Of zoek je een makkelijk manier om lunch te serveren aan een grote groep? Bestel dan nu bij ons een vegan lunchpakket!

Het lunchpakket bestaat uit :
1 croissant met kaas
1 ciabatta gezond
1 flesje sap
1 stuks fruit
1 x iets lekkers (koek, cinnamon roll, mini cupcake o.i.d.)

Het lunchpakket kost € 15 met een minimum afname van 5 stuks.  Bezorgen is mogelijk binnen Rotterdam tussen 08.30 en 09.30 uur, bezorgkosten € 15.

Kerstpakketten

Ben je op zoek naar een sustainable alternatief voor het traditionele kerstpakket gevuld met dierlijke producten? Bestel dan nu bij ons een vegan kerstpakket! Gevuld met vegan gebak, hartige snacks en andere duurzame producten, en verpakt in gerecycled materiaal voor een kleine ecologische voetafdruk.

Een vegan kerstpakket is al te bestellen vanaf € 17.50.

Bij het samenstellen van de inhoud houden we rekening met jouw wensen en ideeën. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vegan kerstpakket te bestellen!