Een geslaagde middag


Ondanks het tegenvallende weer en het feit dat we door ziekte maar met de helft van ons team aanwezig konden zijn, is de Swan Market toch een succes geworden.

Tussen de buien door scheen regelmatig de zon en ik had een allervriendelijkste buurvrouw die tijdens de regenbuien “let the sun shine” zong. Of het daardoor kwam weet ik niet, dat geeft ook niet, het heeft niet de hele dag geregend gelukkig.

Ook nu weer hele positieve reacties gehad op onze cupcakes en cakeshooters en het feit dat er in de Veggie wereld weer meer te kiezen is! Ook onze nieuwe smaak is goed ontvangen, dus vanaf nu staat de Roasted Coconut in ons basis assortiment. Ik moet alleen het probleem van het loslatende papiertje nog op zien te lossen, maar de smaak is er niet minder om.

De Swan Market is een leuke markt en zeer zeker voor herhaling vatbaar.

En nu op naar het volgende grote evenement: Culinesse Nesselande, het eerste weekend van augustus. Ons eerste meerdaagse evenement. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, want we gaan op Culinesse met onze eigen kraam/tent staan. We houden jullie op de hoogte.