Nieuwbrief


 

·        Vakantiesluiting

Van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei zijn wij gesloten.

Om het ongemak hiervan enigszins te verzachten en ervoor te zorgen dat iedereen toch gebak voor Moederdag in huis heeft, kunt u  vanaf nu uw bestelling aan ons doorgeven.

Normaal zijn wij op maandag en dinsdag gesloten, maar maandagmiddag 6 en dinsdagmorgen 7 mei zijn wij geopend om u in de gelegenheid te stellen uw bestelling op te halen.

Zowel onze cupcakes als onze taarten kunnen worden ingevroren,  hierdoor blijft het gebak goed en lekker, minimaal tot Moederdag. Uiteraard adviseren wij over hoe het beste in te vriezen en hoe het beste te ontdooien.

De bestelformulieren liggen klaar in de winkel of zijn via de mail te krijgen.

Veggiedeli

Veggiedeli.nl heeft nu twee afhaalpunten in Nederland, Vega-Life in Amsterdam en wij.

Als u bij Veggiedeli besteld kunt  u ervoor kiezen uw pakket bij ons in de winkel op te halen. Dat is niet alleen handig, maar het scheelt ook nog in de verzendkosten.

Koningscupcake

Ook wij doen mee met de “oranje-gekte” en bakken een speciale Oranje-cupcake, uiteraard is dit een Limited Edition, verkrijgbaar  tot en met 28 april. Ook deze cupcake kan ingevroren worden om te bewaren tot 30 april

Melief-cupcake

De Stichting Melief vangt dieren op die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. Deze kansloze dieren kunnen bij Melief opgevangen worden en mogen daar de rest van hun leven blijven.

Uiteraard brengt dit veel kosten met zich mee, voer, verzorging, dierenarts, reparaties aan de boerderij enz enz.

Om Melief hierbij te helpen verkopen wij tot en met 5 mei a.s. een speciale “Melief-cupcake”, deze cupcake kost € 3,- waarvan € 2,- naar de Stichting gaat. Tevens hebben wij  pakjes kaarten te koop en staat er een collectebus.

Taarten bestellen

Sinds kort bakken wij op bestelling (vegan) taarten voor elke gelegenheid, bruiloft, verjaardag, jubileum, geboorte enz.

We kunnen de taart geheel volgens wens maken.

Bestellen kan tot uiterlijk 10 dagen voor u hem nodig heeft,  daarna kan eventueel ook nog wel, maar dan in overleg en tegen een meerprijs.

Voor taarten geldt een aanbetaling van minimaal 50%. Kom gerust langs in de winkel om te kijken naar de mogelijkheden en prijzen.

Ontbijt, lunch en High-Tea

 Op zaterdag en zondag serveren wij tot 14.00 uur ontbijt/brunch. Dit bestaat uit eigengemaakte suikervrije granola met (soya)yoghurt, een cinnamonroll, vers fruit, een mini-cupcake en koffie of thee. Hiervoor hoeft u  niet te reserveren.·         Als u  bij ons wilt lunchen is dat mogelijk, maar alleen op reservering, graag 3 dagen van te voren even laten hoe laat en met hoeveel personen u wilt komen lunchen. Heeft u  speciale dieetwensen geef dit dan gelijk door dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee.·       

  Vanaf volgende week is het ook mogelijk om een reservering te maken voor een High-Tea. Gezien de beperkte capaciteit verzoeken wij u dit minimaal een week van te voren door te geven. Ook hier geldt, laat even weten wanneer en met hoeveel personen u komt.

Ten slotte

Behalve onze cupcakes, taarten en ander gebak hebben we ook Coffee-to-go, Chai Latte, thee en sap.

De overheerlijke Illimani koffie die we schenken is in 2 variëteiten in pakjes bonen te koop.

Ook onze eigengemaakte, suikervrije granola is los te koop.

We hebben altijd wel wat nieuws in het assortiment, dus kom gerust regelmatig binnenlopen.

Stelt u er prijs op in het vervolg onze nieuwsbrief te ontvangen, geef dat dan door, dan komt u  op de mailinglist.