Nieuwsbrief 2016 – 1


Openingstijden

Weekoverzicht

Evenementen

Vacature

Openingstijden

Maandag en dinsdag is de winkel gesloten

Woensdag en donderdag :              11.00 – 17.00 uur

Vrijdag                                                11.00 – 18.00 uur

Zaterdag                                             11.00 – 19.00 uur

Zondag                                                11.00 – 17.00 uur

Weekoverzicht

  • Op woensdag en donderdag krijgt u 10% op een High Tea, graag 1 week van tevoren reserveren.
  • Elke dag vanaf 12.00uur tot een uur vóór sluitingstijd kunt u lunchen. We hebben in ieder geval altijd tosti’s, belegde broodjes, de Weed Burger en soep. Verder is er in het weekend een wisselend aanbod als aanvulling hierop.
  • Zaterdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur serveren wij een wisselende warme maaltijd.

Heeft u haast, bel ons gerust een half uurtje voor u langskomt om uw bestelling door te geven. Wij zorgen er dan voor dat het (bijna) ingepakt op u staat te wachten.

Evenementen

Zaterdagmiddag 5 maart organiseren wij in samenwerking met Dutch Artists in Action (DAiA) een benefietlunch.
De lunch wordt verzorgd door de Syrische chef Tarek Karim. Hij werkte in het verleden in Syrië als chef, en is kort geleden als vluchteling in Nederland beland. De kosten voor deze lunch zijn 25 euro voor 4 gangen, inclusief een drankje. De gehele opbrengst zal gaan naar activiteiten van Dutch Artists in Action in de vluchtelingenkampen van Calais en Duinkerken. Deze activiteiten worden volledig door vrijwilligers uitgevoerd,

In samenwerking met Ira Toen organiseren wij op zondag 13 maart een besloten Surinaams 3-gangen diner. Uiteraard 100% vegan. Aanvang 19.00 uur. Kosten € 30,- inclusief welkomstdrankje. Voor dit diner moet u wel van te voren reserveren.

Op zaterdag 19 maart kunt u bij ons helemaal tot rust komen.  We beginnen de dag om 10.30 uur met een meditatie, begeleid door Irani Otten. Vanaf 11.00 uur is Esther Meliefste van Esthereal Energy aanwezig, zij geeft Reiki-behandelingen.
Beide activiteiten zijn op basis van een vrijwillige bijdrage en u hoeft niet te reserveren .

Op zaterdagmiddag 19 maart komt Ira Toen een workshop Vegan Roti maken geven. Tijdens deze workshop leert u hoe u een smakelijke vegan roti kunt maken.De workshop kost € 22.50 en u hoeft hiervoor niet te reserveren.

Vacature

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor verkoop en bediening.

Je bent in staat om (na een inwerkperiode) geheel zelfstandig te werken
Je bent stressbestendig en vindt het geen probleem om én verkoop in de winkel én klaarmaken en uitserveren van lunch gelijktijdig te doen.
Je bent vriendelijk, klantgericht en geduldig
Je vindt het fijn om mensen voor te lichten over veganisme en alles wat daarbij komt kijken, zonder belerend of afwijzend te zijn.
Het is voor jou vanzelfsprekend om netjes te werken en de winkel en keuken aan het einde van de dag schoon en netjes achter te laten.
Barista ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

Het betreft hier nadrukkelijk een functie voor in de winkel en niet voor de keuken (op het maken van lunch na).

Het gaat om incidentele werkzaamheden, meestal op vrijdag of zaterdag, soms ook op een andere dag.
Wij kunnen niet garanderen dat er elke week werk voor je is, het betreft voor nu echt een bijbaan. Het is wel de bedoeling om in de toekomst een vast aantal uren te bieden.

Voor nadere informatie over de werkzaamheden, je inwerkperiode of andere zaken kun je het beste een mailtje sturen naar info@heavenlycupcakesrotterdam.nl
Ook als je wilt solliciteren uiteraard.