Nieuwsbrief


In deze nieuwsbrief :

  •  Verkooppunten
  • Uitbreiding assortiment
  •  Scoupy
  •  Activiteitenoverzicht
  •  Lunchpakketten
  •  Ten slotte

Verkooppunten
Onze cupcakes zijn op steeds meer plaatsen te koop. Uiteraard in onze winkel maar ook bij :

New Fork, Coolsingel 141 Rotterdam
Vegetarische Snackbar, Stationsplein 5 Den Haag (t.o. station Holland Spoor)
Veggie4U, Weimarstraat 76, Den Haag
Op korte termijn komen er meer verkooppunten bij, zodra we hier zekerheid over hebben zullen wij u uiteraard op de hoogte brengen.
Uitbreiding assortiment
Ons assortiment breidt zich steeds verder uit en is allang niet meer beperkt tot cupcakes en taarten.
Bij ons kunt u ook terecht voor :
Wilmersburger “kaas”; dit is een Vegan variant op kaas, verkrijgbaar in plakjes Classic, Kruiden en Cheddar en in zakjes geraspte “Pizzakaas”.
Prof. Grunschnabel ijs; prachtig ijs, Vegan, Lactose- en sojavrij, Halal en Kosher. Verkrijgbaar in bekertjes van 150 en 500 ml.
Vegan snoep; heerlijke ouderwetse snoepjes en drop, o.a. colaflesjes, gummibeertjes, perziken…. Maar dan wel allemaal Gelatine- en Glutenvrij, Biologisch en Vegan. Bovendien is het drop ook nog Suikervrij.
Suiker- en glutenvrij
Om aan de groeiende vraag naar suiker- en/of glutenvrij tegemoet te komen, hebben we besloten om deze producten vast in ons assortiment op te nemen.
Behalve de suiker- en glutenvrij crumble en de glutenvrije cupcakes zijn er nu ook muffins en suiker- en glutenvrije kokoscupcakes. Regelmatig bakken wij ook gluten- en/of suikervrije taarten. Wilt u er zeker van zijn dat het gluten- en/of suikervrije gebak er is waar u zin in heeft, kunt u ons altijd even bellen. Mochten we het die dag niet hebben dan kunt u het de dag erna bij ons ophalen, want dan bakken wij het speciaal voor u. Uiteraard is ook ons snoep, ijs en kaas glutenvrij en hebben wij glutenvrij brood van Mam’s Mikske in de vriezer.
Zoals u van ons gewend bent zijn ook deze producten volledig Vegan.
Scoupy
Heavenly Cupcakes is aangesloten bij Scoupy. Via de app van Scoupy krijgt u mooie kortingen op een aantal van onze produkten. U kunt de App downloaden via de Apple App Store of via de Google Play Store
Activiteiten

  •  Van 10 september tot en met 27 oktober is het World Food Festival. Ruim vijf wekenlang zijn er diverse activiteiten en acties in de stad op het gebied van voedsel. Ook Heavenly Cupcakes doet hieraan mee.Tijdens het Food Festival ontvangt u bij besteding van € 15,- een leuk cadeautje.
  •  In het weekend van 5 en 6 oktober a.s. wordt op Landgoed de Olmenhorst, Lisserweg481 in Lisserbroek de eerste Veggie Fair georganiseerd . Tijdens dit festival staan de duurzame, biologische en veggielifestyle centraal. Behalve de productenmarkt, waar Heavenly Cupcakes uiteraard vertegenwoordigd zal zijn worden er workshops gehouden, komen er sprekers en er is een kinderprogramma. Het festival is gratistoegankelijk.
  •  12 Oktober is er wederom een Nieuwe Binnenweg-route, met tal van activiteiten, muziek en speciale acties bij de deelnemende winkeliers. Bij ons krijgt u die dag 10% korting bij aankoop van cupcakes en taartpunten.

Lunchpakketten
Op bestelling verkopen wij lunchpakketten. Zowel voor particulieren (vanaf 4 stuks) als voor bedrijven.
Een lunchpakket bestaat uit een Nori-wrap, een clubsandwich, gebak (afhankelijk van het aanbod een muffin, stukje taart of crumble), stuk fruit en een flesje sap. Uiteraard is het pakket 100% plantaardig. Dit alles handzaam verpakt en voorzien van bamboe-bestek.
U kunt de lunchpakketten tot 1 dag van te voren telefonisch bij ons bestellen.
Ten slotte

Wij serveren op bestelling High-Tea, vanaf 4 personen, reserveren 1 week van te voren.

 
Op maat gemaakte cupcakes en taarten 2 weken van te voren bestellen. Korter kan ook, maar dit brengt meerkosten met zich mee.

Vanaf 1 oktober serveren wij weer dagelijks tussen 13.00 en 15.00 een warme hap, dit kan soep zijn, een stoofpotje of iets anders. Buiten op het bord kunt u lezen wat de dagspecial is.