Ingrediënten en Allergenen

Op deze pagina vind je informatie over de allergenen aanwezig in ons gebak. Ons assortiment is volledig vegan en dus altijd vrij van lactose, koemelk, ei en andere dierlijke producten zoals vis of schaaldieren.

Heb je speciale wensen of een andere allergie, neem dan altijd vooraf contact met ons op!

Cupcakes:

Alle smaken vegan cupcakes: gluten, soja, sporen van noten en pinda's.
Hazelnoot: noten.

Taart:

Alle smaken vegan taart: gluten, soja, sporen van noten en pinda's.

Cookies & Bites:

Alle smaken vegan cookies: gluten, soja,  sporen van noten en pinda's.
Peanut Oat, Peanut Butter Cup: pinda's.

Bagels en croissant: gluten, sesamzaad, sporen van noten en pinda's.

Macarons: noten. Glutenvrij en sojavrij.

Bonbons: noten. Glutenvrij en sojavrij.