Tegoedbonnen met een extra


Zoals in onze vorige blogpost te lezen is zijn we op zoek naar middelen om onze Vegan Patisserie te financieren. Vanaf vandaag is er voor iedereen de mogelijkheid om ons te helpen en daarvoor 10% extra terug te krijgen.

Het werkt als volgt : je koopt bij ons een tegoedbon van € 10,-, € 20,-, € 50,-, € 100,-, € 150,-, € 200, Deze tegoedbonnen zijn op een later tijdstip in te wisselen in de winkel en dan krijg je 10% van de waarde van je bon extra. dus als je nu een tegoedbon koopt van € 100,- kun je straks voor € 110,- bij ons uitzoeken. dat bedrag hoeft niet in een keer uitgegeven te worden overigens. Bij tegoedbonnen vanaf € 150,- kun je kiezen uit 10% extra op je aankoop of een High-Tea.

De bonnen hebben verschillende data waarop ze inwisselbaar zijn en dit kan ook in overleg bij je bestelling worden vastgesteld. Dus als je nu alvast het gebak wilt regelen voor je verjaardag over een aantal maanden is dat geen enkel probleem.

Het is natuurlijk ook leuk om een tegoedbon aan iemand kado te doen, we kunnen er dan een persoonlijke felicitatie of boodschap opzetten.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch of via het contactformulier op de site!